sinapsis

Vídeo_Conferència Què hi fa l’art dins el cervell?_L’educació de les Arts II_Interfícies

[:ca]

Vídeo de la conferència realitzada en el marc de “L’educació de les arts II. Els llocs de les arts: escola, transversalitat i xarxes”, segona edició d’una iniciativa nascuda a partir d’una proposta de la comissió d’ensenyament del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) i la col·laboració amb Interfícies, el programa transversal de cultura, educació i ciutadania de l’Arts Santa Mònica.

El programa de “L’educació de les Arts II” es composava d’una mostra, tallers, una taula rodona i aquesta conferencia amb l’objectiu d’evidenciar com les arts poden ser una peça clau en l’escenari emergent d’innovació i transformació de l’educació a Catalunya.

La conferència, a càrrec de David Bueno i Torrens (Doctor en Biologia. Investigador de la Secció de Genètica biomèdica, evolutiva i del desenvolupament. Departament  de Genètica, Microbiologia i Estadística. Facultat de Biologia. Universitat de Barcelona) es va celebra el 23/05/2017 al Claustre Max Cahner de l’Arts Santa Mònica.

[:]

Entrades relacionades