sinapsis

Vídeo_Entrevistes cultura Raval_microRavals

Vídeo que recull les entrevistes a persones que treballen en entitats del barri del Raval de Barcelona realitzades dins del projecte “microRavals” (2015-2016), l’objectiu del qual és generar processos de treball col·laboratiu entre l’Arts Santa Mónica i el seu context social.

Es tracta d’una sèrie de vuit entrevistes entorn del treball cultural al Raval, per a les quals es va contactar amb professionals de diferents àmbits que tenen en comú el fet d’estar treballant al barri del Raval i fer-ho des d’equipaments, entitats o institucions que utilitzen, produeixen o promouen accions culturals i, en algunes ocasions, també projectes artístics, amb l’objectiu d’assolir el desplegament de la seva funció social.

Les entrevistes es van fer en relació a l’exposició “Mesures de desajust” de Núria Güell dins del cicle expositiu Trets enmig del concert de l’Arts Santa Mónica per posar en valor altres formes de gestionar la producció de cultura, d’imaginaris, relats i subjectivitats fora de la institució artística.

Les persones entrevistades són: Eva Lázaro, Anna Terra, Juan Pedro Diotaiuti, Irene García, Joan F. Jerez, Tomàs Balbas, Daniel Vázquez i Javier Alegria.

 

Entrades relacionades