sinapsis

Vídeo_L’educació de les Arts II_Interfícies

[:ca]

Vídeo de la segona edició del projecte “L’educació de les Arts”, una iniciativa nascuda a partir d’una proposta de la comissió d’ensenyament del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) i la col·laboració amb Interfícies, el programa transversal de cultura, educació i ciutadania de l’Arts Santa Mònica.

En aquesta segona edició es planteja un punt d’interès entorn a la noció del lloc de les arts als centres educatius i com aquests s’articulen generant transversalitat i treball en xarxa. “L’educació de les arts II. Els llocs de les arts: escola, transversalitat i xarxes” pretén evidenciar com les arts poden ser una peça clau en l’escenari emergent d’innovació i transformació de l’educació a Catalunya, donant a conèixer centres educatius i projectes que articulen de manera singular i pròpia la seva relació amb les arts.

Els projectes convidats a la mostra i a les sessions de presentació són: Escola El Puig (Esparreguera), Escola Miquel Bleach (Barcelona), Institut Moisés Broggi (Barcelona), Escola TretzeVents Waldorf-Steiner (Sant Cugat del Vallès), Escola Dovella (Barcelona), Institut Escola Les Vinyes (Castellbisbal).

L’exposició, tallers i debats van tenir lloc entre el 04/05/2017 i el 04/06/2017 a l’Espai Residència de l’Arts Santa Mònica. Les activitats van estar obertes als públics generals i persones interessades en l’àmbit de l’educació i la intersecció amb les pràctiques artístiques.[:]

Entrades relacionades