sinapsis

Vídeo_Taula rodona L’educació de les arts més enllà de l’escola: compartint propostes, desafiaments i sabers_L’educació de les Arts II_Interfícies

[:ca]

Vídeo de la taula de debat realitzada en col·laboració amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat en el marc de la segona edició de l’Educació de les arts. “L’educació de les arts II. Els llocs de les arts: escola, transversalitat i xarxes”, una iniciativa del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) amb la col·laboració d’Interfícies, el programa transversal de cultura, educació i ciutadania de l’Arts Santa Mònica.

El centre d’interès de la taula és reflexionar sobre els llocs de les arts, i en concret sobre l’expansió del concepte d’educació en el camp de les arts i/o més enllà de l’escola. S’intenta respondre a qüestions com ara el sentit i les relacions entre les arts i l’educació, i els llocs on aquestes relacions es produeixen, i a l’hora els diàlegs que es produeixen entre aquests llocs i l’escola.

La taula es va celebrar el 30/05/2017 a la seu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat,

[:]

Entrades relacionades