sinapsis

Xerrada_Presentació projecte Audioguia_Ressonància Manresa

Aquesta presentació va tenir lloc el març de 2008 a Mataró dins de les activitats per a Tècnics d’Arts Visuals que van acompanyar l’exposició “Expandida en el Territori” en el marc de la presentació del projecte Idensitat 07. Va ser un encàrrec de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

Audioguia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari és una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental. Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte Ressonància Manresa, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 d’IDENSITAT.

IDENSITAT és una plataforma de suport a la creació artística que, en cada nova edició, impulsa projectes de creació basats en un àmbit temàtic i que es concreten en un lloc específic, des d’una dimensió física, social i temporal. L’audioguia també va formar part de l’exposició “Local/Visitant” organitzada amb motiu d’ID#4.

Entrades relacionades