sinapsis

Xerrada_Presentacions i debats_L’educació de les Arts II_Interfícies

[:ca]

Aquestes presentacions i debats són una activitat en el marc de “L’educació de les arts II. Els llocs de les arts: escola, transversalitat i xarxes”, segona edició d’una iniciativa nascuda a partir d’una proposta de la comissió d’ensenyament del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) i la col·laboració amb Interfícies, el programa transversal de cultura, educació i ciutadania de l’Arts Santa Mònica.

Tots els projectes que es van donar a conèixer a les presentacions i debats comparteixen trets comuns com tenir vincles col·laboratius de menor o major intensitat amb xarxes educatives, com és el cas de la xarxa Nova 21, les xarxes d’Escoles Tàndem o Escoles MagnetWaldorf o Xarxa de Centres Innovadors de l’ICE-UAB.

Els projectes convidats en aquestes sessions de presentació van ser: Escola El Puig (Esparreguera), Escola Miquel Bleach (Barcelona), Institut Moisés Broggi (Barcelona), Escola TretzeVents Waldorf-Steiner (Sant Cugat del Vallès), Escola Dovella ( Barcelona), Institut Escola Les Vinyes (Castellbisbal).

Els actes van tenir lloc el 13/05/2017 a la Sala d’Actes de l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Pntalla presentacio prrojectes còpia[:]

Entrades relacionades