sinapsis

Taula rodona_Cartografies de l’educació artística_L’educació de les Arts_Interfícies

Taula rodona inclosa dins de les activitats del període de residència  a l’Arts Santa Mònica del projecte “L’educació de les Arts: Projectes innovadors als centres educatius”, una iniciativa nascuda a partir d’una proposta de la comissió d’ensenyament del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) i la col·laboració amb Interfícies, el programa transversal de cultura, educació i ciutadania de l’Arts Santa Mònica.

Aquesta taula proposa una anàlisi de caire més teòric sobre la situació de l’educativa artística als centres de Catalunya i està adreçada a professorat d’educació artística, directors de centres educatius, docents de formació del professorat. Forma part del cicle de taules de debat al voltant de l’educació artística, del seu paper a l’educació i de la innovació educativa, així com dels reptes de futur, associada al projecte “L’educació de les arts”.

La taula, que va tenir lloc el 08.03.2016, va estar moderada per Jaume Carbonell i va comptar amb els següents ponents: Fernando Hernández (UB), Lluís Alabern (MNAC), Glòria Jové (UDL) i Javier Rodrigo (Transductores).

Entrades relacionades